Åhh vad jag längtar!

Min längtan till hästar går väldigt upp och ner, de är aldrig så att jag inte saknar hästarna men vissa dagar tänker jag mindre på de och vissa dagar mer.

Men plötsligt om jag läser något spc eller pratar med någon i telefon sköljer en våg av längtan till hästar över mig! Jag längtar efter kärleken mellan häst och ryttare, längtar efter lukten, samspelet, känslan av att komma in i stallet och hästarna gnäggar. Det är helt oslagbart!

Nellie Berntsson skrev igår ”Spenderat eftermiddagen i stallet med en vän. Red ut i solen . Skrattade och umgicks . Pratade om livet och lite till.” När jag läste detta sköljde en våg men känslor över mig och jag insåg SATAN vad jag saknar hästarna.

Jag älskar de liv jag lever nu med MEN hästarna betyder så fruktansvärt mycket för mig och ger mig en energi ingen annan kan göra!

IMG_2184 IMG_2765 IMG_3257 <3

 

Mitt hjärta ägs av dessa fyrbenta djur <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *