Aleby med Nisse :D

På väg hem ifrån Aleby med min pojke 🙂 90 ett ner, super fin verkligen jag tappade yttersidan och bakdelen i sväng och då rev han de, men annars en kanon runda 😀 1m så rev han samma hinder, men då hade jag HELA Nisse med mig men han slarvade 🙁 sedan super fram till sista hindert då låg vi på en stor eller kort distans, jag ville att han skulle gå av stort men fick inte honom till de, så fick bli en kort distans och då kom han inte upp ordentligt. Men annars en super häst, men tanke på att tävlingsplatsen låg jämte ett flygfält där de landade plan var 30 minut och han reagerade inte ens, så jag jag är super nöjd med honom 😀 filmer kommer ikväll eller i morvon

20130413-184922.jpg

20130413-184940.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *