Anna träningen i torsdags

Nisse skötte sig kanon och fick massor med beröm utav Anna över hans utveckling 😀 vi hade en serie på ena sidan med stutts i mitten och sen två hinder på vardera sida med ett språng sen in i stuttsen. Den gjorde han hur bra som helst inga problem alls! 😀 Sedan hade vi en linje med räcke tre spräng oxer fyra spräng räcke. En linje som jag har otroligt svårt för fråga mig inte varför men bara är så, där krånglade vi till de lite men de löste sig tillslut i alla fall.

Men helhets mässigt riktigt nöjd med honom min lilla kille! Och de är så kul för folk öser beröm över honom just nu, så något bra måste jag ändå ha gjort dessa år? 😉

Nisse 2013-05-09 14.50.44-2Bjuder på denna! Nisse tog ett eget beslut att gå av ca 1-1,5 m för tidigt han ser väldigt nöjd ut med sitt beslut, jag är lite mer tveksam till de 😉

1 svar på ”Anna träningen i torsdags

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *