Bläää för måndagar!!

Asså Måndagar är hemska!! jag är trött och bara almänt deppig hela dagen!! men men bara kämpa på är ju trotts allt bara mondag var 7 dag 😉 Men som ni vet vilar mina hästar på måndagar. Så var uppe i stallet och gjort lite mat samt pussade på dem 😀 mina små älsklingar. I morgon är sista dagen med penicillin för Witonia. Så efter i morgon börjar det kritiska för att se hur benet reagerar på de. Sen på fredag ska jag ringa slöinge och prata med dem om utvecklingen. Och så ska jag även fråga om jag kan börja skritta henne, för hon har så mycket energi så de är galet!! så måste nästan börja skritta henne så hon lugnar ner sig. Och de lär ju bli jag som får ta dem smällarna då mamma lär vägra 😉 Men i morgon så ska jag försöka hoppa Nisse lite i ridhuset, börjar tagga till olika tävlingar nu 😀

I morgon blir de gym på morgonen och efter de skolan och sedan stallet med mamma 😀

Vi mot allt!!

Vi mot allt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *