Dagen i ord :)

Tjolahopp 🙂 Sitter i sängen nu och försöker summera dagen. Vaknade vid 9 typ låg kvar och myste i sängen med en film 😀 Sedan vid typ 12 åkte jag till stallet, där uppe har jag mockat klart min grusdel i hagen, gjort mat till mina odjur och ridit/joggat Nisse samt longreat Witonia och tagit in alla hästar 🙂 Och nu är kl snart 19:30 😉 Så en jäkligt härlig och samtidigt seg dag. Passar mig ganska bra just nu då jag är otroligt trött….. Men men ser ut att kanske bli party ikväll 😉 Men vi får se jag skulle egentligen behöva sova men plikten som partydoris (ett utav alla 100 smeknamn folk sätter på mig ) kallar.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta så får vi helt enkelt se vad som händer där efter 😉

Me Me ME :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *