De tar sig :D

Nisse går bättre än någonsin i markarbetet just nu 😀 han är samarbetsvillig och just nu gör han ALLT jag ber honom om. Vi har även varit ute mycket i skog och mark och ridit vilket jag vet att han mår otroligt bra av och tycker är riktigt roligt 😀 Så tror det har gett honom väldigt mycket. Så just nu rider jag ut så mycket jag bara kan.

Witonia har varit riktigt trevlig den här veckan 🙂 har tömkört henne sen i måndags och hon har varit riktigt mjuk och följsam 😀 och igår provade vi ut ny sadel åt henne 😉 så får hem den i morgon 😀 och då börjar hårträningen 😉 Nu ska muskler sättas och konditionen byggas upp 😀 så om tre fyra månader tror jag hon kommer vara riktigt fin 😀 så då har jag två superhästar i stallet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *