De va den lördagen..

Jaha då har jag slutat för dagen 🙂 inte haft mycket att göra idag longerat två hästar och ridit Nisse 🙂 i morgon flyger jag hem till Sverige en sväng förklarar mer i morgon tänkte jag 🙂 nu ska jag lägga mig och vila sen om en timme ska jag kvälls fodra sen blir de duschen och lite mat 🙂 ha en bra kväll 🙂

20120825-163840.jpg

1 svar på ”De va den lördagen..

  1. Heej!

    Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *