Deep Shit – Vänner och Killar!

Killar detta fenomen detta under! Vad skulle världen vara utan er? underbar och problem fri? Enkel och utan frågor, men samtidigt ensamt och alldeles för lätt. Som ni vet har jag haft pojkvän ganska länge men det tog slut för ca 1,5 månad sedan på grund av många olika anledningar…. Och jag funkar så att när jag är ensam börjar jag leta nya 😉 detta är både bra och dåligt. Tänker inte gå närmare in på detta för det blir lite för så öppen vågar jag inte vara här 😉 Men jag är en tjej som har svårt att falla för killar och även lita på dem, men när jag väl gör det så vet jag att detta är RÄTT och just nu känner jag så… frågan är då vad är rätt men tanke på att om ca tre månader åker jag iväg till Tyskland i ca ett år och kommer inte kunna komma hem så ofta. Hur blir det med honom då?? AA men ni fattar många frågor dansar runt i mitt lilla huvud just nu. Killar är underbara men även jäkligt komplicerade, men åh andra sidan är vi tjejer nog inte så lätta vi heller.

Men vänner då! Åh hade aldrig någonsin klarat mitt liv utan er!! Ni är helt underbara och kommer sakna er så in åt helvete när jag åker till Tyskland ni är verkligen bäst!! Mina närmaste vänner vet nog ALLT om mig! men sedan finns det dem som man inte riktigt vet vart man har dem hala som ålar. Och vänder kappan efter vinden när min vind blåser rätt är dem rätt bra att ha där men nästa sekund skulle dem lika gärna kunna fara åt…. Men tjejer och killar era vänner (dem riktiga) kommer ALLTID att finnas där i ur och skur så ta vara på dem, vänner är inget man ska slänga bort i onödan!!
Tycker ni om inlägg som detta vill ni att jag skriver mer av detta?? kommentera om vad just NI vill läsa om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *