Denna underbara häst!

Nisse är en häst som jag är otroligt fäst vid! vilket ni alla redan vet!! Vi har en sån kemi han och jag de är helt otroligt!

Han är en häst som kan få mig att känna mig sååå grym! Men samtidigt som en ryttare som har ridit i 1 timme! Och det fins lixom inget mellan ting! Och sen den senaste tävlingen när jag trillade av, har mitt självförtroende varit i botten och har bara mått dåligt över Nisse! Men igår på träningen så lossnade en liten del av den massiva klumpen! Han va så otroligt fin igår och de va en ren lycka att jag åkte och tränade!

Denna hästen är helt otrolig och han har så mycket i sig, han har viljan det gäller bara att jag ska bli beslutsam nog och lära mig rida, och hur jag löser vissa situationer! Men han är verkligen en häst värd att kämpa för!! <3

20130103-115351.jpg

1 svar på ”Denna underbara häst!

  1. Tack Emelie 😀 Ja det ska verkligen bli så himla roligt!

    Kul att det går bra för er nu, ska du tävla imorgon? Håller tummarna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *