Det är som att äta en val…

Måste bara säga att jag är så nöjd med min vardag just nu, lite för mycket att göra bara 😛 Hela förra veckan va de skola igen, man  märker verkliogen att tempot på undervisningen har speadat upp ett steg till. Men varit en väldigt rolig skol vecka, men måna roliga ämnen. En lärare sa i helgen ”Att plugga till Osteopat är som att äta en hel val, de är sjukt mycket att ära, vissa delar är segare än andra. Men de är bara tugga och svälja för till slut är den uppäten”

Men nu är jag tbx i min roliga vardag 🙂 Har 11 hästar att massera denna veckan ^^ Riktigt kul att de är så många som har hört av sig.

Idag har jag klippt Nisse vilket var välbehövligt 😛 Så i morgon drar vi igång och jobbar mot vårat mål, att vara igång till utomhus säsongen 🙂osteo1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *