Du behöver ta vara på dina lediga dagar Emelie

Precis som rubriken säger var det så min läkare sa, när jag väl är ledig ifrån mitt jobb ska jag ta de lugnt och försöka att bara vara hemma, vilket jag skulle börja med idag… De resulterade i att jag har masserat 4 hästar, gått en lång promenad med Chippen och på kvällen även Nisse sen va klockan helt plötsligt 21 haha vet inte riktigt vad som hände. Men att massera hästar är något jag älskar att göra och verkligen njuter utav!

Juste jag fick hem mitt diplom igår med, så himmla skönt känns som att äntligen få ett avslut på utbildningen även fast jag har med kurser som jag vill gå innan jag är klar. Har någora kurser jag vill gå för mer kunskap och utökad kompetens, men tänkte att vi skulle ta de lite eftersom kurserna kommer 🙂

Nu ska jag lägga mig igen och försöka kurera mitt huvud som har dunkat hela dagen, har sovit några timmar nu på kvällen men de vill inte alls ge sig.

I morgon ska jag upp på morgonen och rida Nisse sen åka hem och göra mig i ordning inför jobb, sen jobbar jag hela helgen 😛

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *