Fått en fråga!

Jag har fått lite frågor ang flugtäcke på mina hästar. Jag är en sådan person som vill ha så lite saker som möjligt på mina hästar. Så jag tycker inte om flugtäcken och flugluva, eller an massa onödigt när man rider. Men självklart om man behöver de så ska man använda de. Och mina hästar då, Nisse har inte ont av flugor för fem öra, han bryr sig knappt. Där emot han han ganska ont utav värmen, så man får duscha honom så ofta man kan så han håller sig sval. Medan Witonia HATAR flugorna, för någon vecka sen när de började bli varmt så betedde hon sig skumt hon kunde inte stå still i hagen och va allmänt orolig. Så provade slänga på henne ett flugtäcke och impregnerade henne i flugmedel, så nu håller hon sig ganska lugn.

Så jag är för flugtäcken om hästen är i behov av det, annars tycker jag inte man behöver hålla på med en massa onödiga luvor och sånt, Nisse har inget på sig på sommaren, möjligen flug sprej men inget annat.

20130109-083504.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *