Fodret till min hästar

Har fått många olika reaktionen på maten jag ger mina hästar. Så tänkte reda ut de nu. Vill att ni ska ha i tanken att båda mina hästar är väldigt stor och ligger i hård träning och behöver där med mycket mat. Och all mat som mina hästar får är blött, Nisse för han fått foderstrupsförstoppning två gånger. Framför allt att de måste vara blött när dem kommer in. Och Witonias foder är blött med då hon får lusernpellets. Men dem kan äta lusernpelletsen utan att den blöts. Det är ungefär som kraft för magen så anledning till att man blöter de är att minaska foderstrupsförstoppning för ibland kan hästar få kanske mycket lusern per fodergiva. Och hon får 0,75 innan det är blött 🙂

Hoppas ni fick svar på alla era funderingar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *