Fortsättning på års resume :)

Mars: En period med en mycket bråkig Nisse. Kommer ihåg att jag fick kämpa för att hålla honom på fyra ben. Varför han var sån vet jag inte det gick över med tiden. Jag fick även hem min dressyr sadel (som jag behöver rida mer i) Men ska stoppa om den så den ligger bra på Nisse 🙂 Efter som han var så bråkig så hamnade vi på efterkälken med träning och tävling, och jag började räkna ner till Tyskland!

Nisse i mars

Nisse i mars

Jag i mars

April: Börjar med min resa till Tyskland! Jag hade två väldigt roliga veckor och jag bestämmer mig för att börja jobba där nere i Augusti. Men de tar vi senare. För utom Tyskland som var höjdpunkten så var april en stressig månad med otroligt mycket i skolan, och det blev kaos mellan mig och philip…

Nisse i April

Jag fick min mössa

Jag i april

Maj:  Vilken månad! Gjorde slut med det har nu tagit slut med Philip. Och en ny person kom in i mitt liv… Det var just i maj som vi började umgås. Sista månaden ever i skolan. Men tyvärr väldigt lite bloggande och ridande :/ Men jag var otroligt lycklig och bara älskade mitt liv 🙂 Jag åkte även till alanya med mamma och hade det gått 😉

Jag i maj

Jag i maj

Nisse i Maj


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *