Fredag fredag :D

Tror jag börjar bli sjuk :'( Har mega ont i halsen och täppt i näsan från och till 🙁 Har inte riktigt tid med de känner jag men men de får la gå då….

Idag på morgonen så skrittade jag och W ut med Lydia och Wilma 🙂 Riktigt mysigt för utom att W betedde sig som om hon inte har varit ute i skogen på 100 år, hon va rädd för precis allt!! blir så jävla trött på henne när hon håller på så för de är bara dum heter…. Men men bara hålla i sig och hänga med. Nisse fick vila idag då jag inte hade tid att rida båda, Viktor skulle tagit Nisse men han blev in ringt och skulle jobba så de sket sig. Men i morgon ska jag rida ut Nisse med Lydia medan W ska gå i padocken och timmas.

Sen efter stallet så ska jag nog ta en sväng till gymmet tror jag 😉 Jaja nu måste jag sova i alla fall as trött men ska prata klart i telefon med han som har ett STORT H 😉

Bild 2013-10-18 kl. 11.27 #2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *