God morgon godningar!

Nisse trimmades igår i padocken, och satan i gatan vilken häst jag har! Han är helt otrolig, i går gjorde han byten i var fjärde bara för jag kände för att prova 😉 Nä men han är heeelt otrolig! Och när han går så bra som han gör nu då brukar jag passa på att träna på lite svårare saker för att utmana men även skola honom! Mitt mål är att han ska bli en så mångsidig häst som möjligt! Jag vill att när han är äldre ska han vara en riktig läromästare som kan ALLT!

Mamma tog Witonia på lina igår och hon är fortfarande halt -_-, men mamma skrittade henne lite uppsuttet igår, bara för att hon måste få göra något annars exploderar hon till slut. 😉 Men hon var lycklig över att få vara med!

Idag blir de jobb på förmiddagen sen stallet med Viktor, han ska hitta på någit skoj med nisse 😉 Jag tror jag ska ta ut och skritta Witonia idag med 😉 Sen ska jag faktiskt försöka pallra mig till gymmet en stund 😀

2013-05-30 19.03.47-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *