God natt!!

Ligger nu i min säng och ska sova! 🙂 resan till Lund har gått super! Så i morgon tullar vi mot norra Tyskland! Nää ni har kört i 4 timmar så nu måste jag sova 😉

1 svar på ”God natt!!

  1. Hej mitt älskade hjärta! Eller jag får ju säga hejdå rättare sagt…kommer sakna dig något enormt och tycker det är piss att vi sågs senast för en vecka!!!! Men jag ska stå ut, du kan ju bara lätt räkna med att jag ska komma ner till dig inom kort när du har kommit iordning 🙂 frågan är om jag inte tar med mig vårt lilla gäng också vilka är Mr Sjöberg, Mr Bohman, din lilla mupp Erik, Aldin och Matild? Du kan iallafall räkna med Matilda hon kommer inte undan 😉
    Som jag sagt tidigare så saknar jag dig redan och kommer bli så glad när du säger ”Cilia, jag kommer hem!” inte för att jag inte vill att du ska vara borta, tycker det är riktigt bajs kul för dig att du får chansen att vara där nere, och det menar jag!!!!
    Såååå nu tror jag att jag fått med allt som jag ville ha sagt för denna gången…tror jag :O ??? jaja, nu börjar jag snart gråta…puss, love you, miss you, älskar dig, saknar dig och allt som man kan säga till en vän som är långt borta… Massa kärlek till dig <3
    /din Cilia här i lilla Borås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *