Gravid vecka 26

Idag är sista dagen i vecka 26 så tänkte göra en gravid uppdatering på hur jag mår och hur bebis mår.

Har under veckan mått fortsatt bra kanske lite mer ont i mitt bäcken än tidigare. Magen har även börjat poppa rejält och de märks på kläderna. Var i början av veckan och köpte nya kläder blev två amingslinnen ifrån HM, ett par linnebyxor och en kofta ifrån kapphal. Något som chockar mig är de EXTREMT dåliga utbudet av mamma kläder! Hade mitt tredje besök hos barnmorskan oxå, där jag fick mitt moderskaps intyg som nu är skickat till försäkringskassan, vi pratade även lite allmänt om hur jag mår. I slutet mätt hon magen och jag fick för första gången höra bebisens hjärtljud, så himla mysigt. Allt såg jätte bra ut vilket såklart är skönt. Börjar dock känna mig lite stressad över att vi inte köpt så mycket än men försöker tänka att de är väldigt lång tid kvar ändå fast vi idag gick under 100 dagar och endast har två veckor kvar i andra trimetern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *