Haft en ledig helg!

Varit iväg hela helgen med Jens, vi tog en road trip till Norrland och kika runt på lite sånt man ska se innan man dör 😉 Sjukt skönt att få komma iväg och bara vara i några dagar. Nu är de tenta plugga för hla slanten. Ska packa in Chippen i bilen snart och åka upp till stallet och rida min bruna springare.

Ikväll ska jag iväg och massera två hästar inte så långt hemifrån så de är skönt 😉 Vet inte riktigt vad jag ska göra med honom men han behöver röra på sig i alla fall 🙂 Sedan hem igen och fortsätta plugga ^^

Känner lite samma sak hela tiden i mitt liv just nu. Sova, äta, plugga, rida, massera, plugga, sova ^^Haha men men så de kommer vara ett tag. Men snart är den första treminen i skolan klar och då kan jag för hoppningsvis ta de lite lugnt ett tag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *