Han pendlar mer i humör än mig

God kväll på er 🙂

Nyss hemkommen från Göteborg, har varit där och lämnar Chippen han ska sova där i natt eftersom jag och mamma ska upp till Stockholm i morgon. Dagen i övrigt har spenderats i stallet men även varit på hööks en sväng och handlat ett par ridbyxor och en longerings inspänning som jag tänkte skriva om i ett separat inlägg.

Nisse fick logeras idag samma som igår, han va inte jätte nöjd med de seg och slö men tror han bara tyckte de va väldigt tråkigt, men han rör sig bra så jag släppte honom en stund i manegen efteråt och då va han helt plötsligt väldigt pigg och glad haha han är rolig den där filuren 😉 Efteråt masserade jag honom vilket var alldeles för länge sedan, jag håller efter de jag vet är viktigt på honom men va alldeles för länge sen jag masserade igenom hela honom. Han tyckte de va väldigt skönt, jag linimentade även honom och pharmalightade hans framben som beter sig lite halv konstigt.

Nu ska jag skicka lite mail och fixa innan jag ska gå och lägga mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *