Har en grym häst!

Jag vet att jag sagt detta innan men måste upprepas! Jag har en häst som är helt otrolig!! Han väljer sin ryttare och tycker han inte om dig kommer han inte lägga ner tid på, men jag har vunnit hans respekt! Han gnäggar när jag kommer in i stallet eller när jag ska hämta honom i hagen kommer han travande eller galloperande med öronen framåt och gnäggande 🙂 Jag får en tår i ögat varje dag, skulle aldrig göra mig av med honom han ger mig så otroligt mycket glädje, och inbillar mig att jag ger honom lika mycket glädje och kärlek tillbaks. Jag hoppas de i alla fall 🙂 Han är en arbetsmyra och om han får vila någon dag och jag bara kommer och pussar på honom så ser man hur hela han blir deppig han vill inte vila han vill jobba och förstår inte varför matte kommer upp för att bara säga hej 🙂 Nää han är otrolig och just nu börjar han gå riktigt bra igen 😀 och nästa vecka tänkte jag vara med och hoppträna 😉 får se om han är lika mycket värd efter de 😉 Nää skämt och sidor, de var ett tag sen nu men ska bli riktigt roligt 😀 Sen ska vi försöka komma ut på lite tävlingar nu innan säsongen har ett uppehåll.

Han är ovärderlig!! <3

Kärlek Kärlek!! <3Vi mot allt!!