Hej på er!

Jag kan börja med att säga att det kommer ska lite förändringar på bloggen. Jag har tidigare inte tyckt de varit nå kul att blogga när jag bott i Stockholm, svårt att hitta inspiration och glädje i att dela med mig i vardagen. Jag gör inte spc mycket när jag inte jobbar eller har någon häst. Jag försöker få dagarna att gå helt enkelt.

Men den förändring som kommer ske är att ni kommer få se mer utav mig och mindre utav hästarna ett tag fram över, ni kommer få följa Chippens utveckling närmare, min vardag och självklart kommer jag att skriva om vad Nisse har för sig i Borås med mamma så ofta jag kan och har något nytt att säga 🙂

Hoppas ni vill fortsätta följa mig och vara med i min vardag 🙂

wpid-20140521_173345.jpg wpid-img_20140509_202227.jpgwpid-img_40026834491889.jpeg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *