Hemma i Borås igen!

Kom nyss hem från stallet, efter ett siso där dressyr pass på Nisse. Han va ganska stel (vilket kan bero på att han vilade igår) sen vill han inte riktigt släppa igenom i kroppen varför vet jag inte. Men fick en bättre känsla på slutet i alla fall 🙂 Efter de så tog jag en liten promenad med Witonia så hon fick komma ut och röra på sig.

Vet inte om jag sagt de men Witonia är halt igen 🙁 Antagligen är de samma sak som sist, så näst nästa vecka jag vi till Jonas Tornell nere i Ängelholm för att kolla upp henne ordentligt. Han är inne på lite samma spår som mig att de antagligen sitter någon annan stan (kanske från hennes trasiga bakhov) Men just nu vet vi inte mer än att hon är ren på rakt spår och halt på böjt. Jag var först lite inne på att åka till Husaby med henne igen, men kände att då kommer dom konstatera vad det är sen behandla de och skicka hem oss, ska hon någonsin bli bra så måste vi ta reda på varför de kommer tillbaka efter 6 månader. Så känns skönt att han va med på samma tanke.

Nä nu ska jag sätta mig och svara på lite utav era frågor sen blir de natti natt för mig 🙂

2013-08-15 15.47.58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *