Hur går de med Nisse??

Det går faktiskt riktigt riktigt bra med honom med!! 🙂 han och Viktor var och hoppade för Svante idag och Nisse hade skött sig kanon bra!! Riktigt skoj att höra, förra helgen i Lidköping hade dom inte gjort några super resultat men dom hade två bra rundor så vi är nöjda ändå!! 🙂

Sen har jag en otroligt tepkig sak att berätta Nisse är till salu! Jag har beslutat detta då jag ska börja plugga men ävem för att han har blivit alldeles för svår för mig så just nu söker jag en ny mamma åt nisse…. detta är verkligen ett tufft beslut och jag börjar gråta varje gång jag tänker på de men de känns ändå som att de är rätt beslut som jag fattat….

image

Han kommer alltid vara min älskling och kommer aldrig aldrig någonsin glömma honom ♡♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *