Igår hände något stort!

Som alla säker vet spelade Sveriges fotbolls herrar igår lika emot jätte nationen Tyskland! Vilket ledde till att alla tappade hakan TOTALT! och jag ska erkänna jag är ingen fotbolls människa jag kan tycka de är lite roligt att titta då och då, men är ingen jag hoppar högt för. Igår tittade jag med min pojkvän och hans bästa kompis och båda är två sport nördar som skriker och hoppar när Sverige gjorde mål, så ni fattar vilket liv de var 😉 Men var vill jag då komma med detta inlägg? Jo känslan i min kropp när Sverige van är nästan samma fast mycket mildare som när jag själv vinner inom ridningen, ett lyckorus utan dess like. Något som ALLA sporter har gemensamt 😉 jag kanske är trög som kom på detta igår, men efter som alla har denna längtan att vinna och prestera så är alla sporter i grunden samma, varför ska vi då behandla varandra så illa? och smutskasta olika sporter? Intressant tycker jag men men något måste man väll alltid ha att smutskasta och så kanske sporterna är lättast?

Vad tycker ni om detta? har ni reflekterat över något liknade?

Tillsist! alla sporter borde bli behandlade med värdighet och respekt! Men detta är en låt som jag ÄLSKAR att lyssna på och dom sätter verkligen fingret på vad sport är!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *