Jag hinner inte med!!

Mina dagar bara springer iväg och jag hinner lixom inte med…. Men helgen då…

Fredag: Vin mys hemma hos Viktor 🙂 Innan dess hade vi skrittat ut båda hästarna i skogen med lite trav 🙂 Hästarna skötte sig kanon bra för en gång skull i skogen 😉

Lördag: Båda hästarna vilda idag då jag Viktor och Martina skulle åka till Grevagården och kolla tävlingar. Mycket bra arrangerad tävling tycker jag. Blandad kvalitet på ryttarna (men så är de la alltid) Stefani Holmen van en klassen vilket jag tycker hon är mer än värd! och tycker det är riktigt roligt att hon fått chansen till så bra material!

Idag: Jag har inte gjort så mycket alls idag, red ut Nisse med Lydia, i SPÖREGN!!! vi var genom blöta när vi kom tbx 🙁 Men ändå rätt nöjda hästar 😀 Sen nu på kvällen har jag varit hos bästa Martina och nu ligger jag i sängen med Erik 🙂 så en väldigt bra helg i helhet 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *