Kärlek till djur och människor!

Många människor som aldrig har fått en relation till ett djur och svårt att förstå känslan, när till exempel en häst på 600 kg gör EXAKT som lilla du på 60-70 kg säger. Det är en sådan mäktig känsla så de går inte att beskriva. Och många förstår inte att det är samma förlust när en människa går bort som när ett djur gör det. ett djur blir som en flickvän/pojkvän, syster eller broro eller helt enkelt väldens bästa kompis. Vi kan ta min Nisse som exempel, han är min inspiration och utan honom saknas en stor del i min ridning! Så djuren är viktigare för oss än vi tror, både hästar hundar och katter. Men vi får inte glömma våra nära och kära, utan dom kommer vi inte långt heller. Min mamma och min pojkvän, utan dom hade jag inte heller klarat mig långt i livet! Men vart jag ville komma med detta inlägget var att försöka förklara skillnaden mellan människa och häst till människa och människa. En människa älskar dig för du är en underbar person och bryr dig om den andra osv tror ni fattar vad jag menar. Men relationen mellan häst och ryttare, en häst repeterar dig och älskar dig endast för du är där hos den, matar den, rider och bara pysslar. Tänk om en människa kunde vara sådan med. Att bara älska en person för att den bryr sig lagar mat, tänk om vi människor kunde tänka lite mindre, då skulle mycket hat och avundsjuka försvinna tor jag i alla fall 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *