Måste skärpa mig!!

Mycket har hänt sen senast fantiskt…
Nisse: Till att börja med har Viktor slutat rida Nisse på egen begäran! Vilket sätter mig i en jobbig sitts då jag knappt har ridit honom de senaste och har verkligen inte hoppat honom,  men de löser sig vi tar en tag i taget så får vi se helt enkelt!  Men han är fortfarande till salu!

Witonia; Har ridit två träningar för Anna! Och hon har gått SUPER verkligen!! På dagens träning skötte hon sig mer än väl och jag kan inte annat än bara sitta och le 🙂 sen har vi varit på en pay and jump och även där gick de super bra!!

Börjar kännas som jag är på rätt väg igen motivationen börjar komma tbx nu och hästarna känns för förata gången på länge som något jag längtar efter oxh verkligen vill arbeta med!! 🙂

image

image

6 svar på ”Måste skärpa mig!!

 1. Varför har viktor slutat rida honom? =O
  Ligger han ute på någon annons? =D
  Kul att du skriver igen, trodde nästan att du hade slutat skriva =) =) =)

  • Varför Viktor har slutat rida vet inte ens jag så kan tyvärr inte svara på de. Ja han ligger ute på annons på olika sidor.

   • Låter konstigt när det gick så bra för dom, inte frågat varför? =(((
    Vilka sidor finns han på annons?=)))))

   • Ni har inte att göra med varför han slutat.Han ligger på Hästnet och Hästplatsen

 2. Ok=) Först vet du inte varför, och sen har vi det inte att göra med det, slutar att följa denna bloggen nu, och det är nog fler än mig som är trötta på att det uppdateras så dåligt och att du svarar så tyket. =/ Om du har en offentlig blogg måste du väl ha förståelse för att vi som läser frågar om sakerna, då behöver du väl inte svara tyket? Och är väl inte heller så speciellt konstigt att vi som följer bloggen undrar varför han har slutat? =P 😉

  • Jag har svarat på dina frågor i ett separat inlägg 🙂 Inte min mening att vara otrevlig och tycker de är tråkigt om du inte vill följa den längre 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *