Min vita virvelvind!!

Jag vet inte riktigt vad som har flugit i Witonia hon är helt sjövild! Blir inte riktigt klok på henne ibland, idag i ridhuset flöghon i lufften för svarta fläckar folk som kom in i ridhuset täcken som las på andra hästar. A men ni förstår och hon är inte den lättaste att få lugn heller. Nisse kan man ändå ”be arbeta” om man rider på som vanligt och bara försöker ignorera att han håller på brukar han lugna ner sig. Men detta funkar INTE på Witonia, men får la ändå vara väldigt glad över att hon är lycklig och fräch i benen 😀 För det är hon minst sagt och på vägen hem från ridhuset så gick hon och tacktade å hade sig. Men jag tycker ju om sådana hästar så får stå mitt kast 😉

Viktor red i padocken och hade tyckt de gick toppen, vet inte riktigt vad han och Nisse hittade på men antar att han trimmade på men mkt lösgörande 🙂

Nä ni lovers nu ska jag nanna ska till gymmet med mamma i morgon bitti har hon tydligen bestämt 😉 tidig morgon + emelie + träning = brukar sluta med att jag sover 😉 Men de blir nog bra 🙂

IMG_2430

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *