Mitt liv springer!

Herre gud känns inte som jag gör något annat hela dagarna än kollar på klockan och jagar tiden ^^ Plugga, jobba och två hästar på de… a men ni förstår men å andra sidan så är de kanske skönt att ha fullt upp dagarna springer iväg.

Men men hästarna då? dom är mer vilda än tama just nu -_- Nisse sparkade mig i hagen idag och vägrade komma in, så han fick vila eftersom han tydligen bestämt de och jag fick inte ens komma nära honom för antingen så attackerade han eller så sprang han iväg -_- Witonia red jag uppe på stubbåkern henne och hon ha helt vild xD Så slutade med att hon tvärnitade för ETT SORKHÅL som dessutom va en halv meter bort ^^ Trött man blir jaja gick bra i alla fall upp igen och trimma vidare en stund.

I morgon är min plan att lasta in båda galningarna i trailern och köra bort till ridhuset för att hinna med att trimma igenom dom ordentligt för de behövs verkligen! Så om någon av mina vänner vill spändera förmidagen med mig i morgon är ni välkomna de lär nämligen behövas 😉

1476410_10203102473268517_1167267185_n

1 svar på ”Mitt liv springer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *