När livet tar en oväntad vänning

Hej på er igen,

Ligger just nu i sängen och har i några veckor funderat på att ta upp bloggen på allvar, vill någon verkligen läsa om mitt liv…? Ja kanske vad vet jag men de är mycket som pågår och jag känner i alla fall att jag vill skriva av mig.

En sak som händer i mitt/vårat liv just nu är att vi ska ha barn!!!! Hur sjuk? Den 6/10 beräknas de komma en liten pojke till världen, har inte riktigt kunna smälta detta och tänkt göra en vecka för vecka här inne. Dels för att läsa själv men även öppet kunna dela med mig av sånt jag inte hade en aning om. Mer om detta i morgon, graviditeten har även fått mycket annat med sig som att Tony nu inte ligger ute på jobb under veckodagarna utan faktiskt kommer hem varje dag, vi har fått börja renovera huset sakta men säkert… ja men ni förstår de händer en hel del vilket självklart är väldigt roligt.

Nisse och Sessan lever loppan här hemma, sessan blev inseminerad i onsdags så vi hoppas på en liten fölis nästa år 😀 men tänker att vi ska försöka beta oss igenom livet lite och komma ikapp med allt 🙂

Nu har den lille killen i magen lugnat sig så jag ska ta och sova några timmar, hörs i morgon 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *