Nu är de bestämt!

I några dagar har jag velat fram och tbx ang att sälja Nisse eller inte! För några veckor sen va jag 100% säker på att de är de rätta, men ju mer tid jag har funderat så har jag insätt att nja de kanske inte är helt rätt. Av många anledningar men den största är att han är min ögonsten och i mina ögon är han värt ALLT!! och jag tror de är mitt största misstag någonsin att sälja honom. Så nu ska vi satsa på dressyren ORDENTLIGT! vi ska börja tävla och träna dressyr nu, jag tycker själv att detta ska bli riktigt skoj och en utmaning. Känns som 2014 kommer bli en intressant år där vi kommer utvecklas massor!! Så är riktigt taggad nu att bara sätta igång med våran förvandling 🙂

wpid-img_20140408_231121.jpg

1 svar på ”Nu är de bestämt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *