Ny inriktning på bloggen

Jag har bestämt mig för att ta upp bloggandet, men har valt att ändra om lite i konceptet. Tidigare har ni fått följa mitt liv i helhet, de kommer ni få göra nu med men ausolut inte i lika stor utsträckning. Jag är nu färdig utbildad häst massör och redo att ska ut och utvecka detta vilket jag totalt älskar!

Därför kommer bloggen nu handla om muskellära, lite sjukdoms lära kring muskler men även träning för specifika muskler, sedan kommer jag även som sagt dela med mig av mitt privata liv.

Tanken är att en gång i vecka publicera specifika muskel eller tränings inlägg och utöver de allmäna inlägg om min vardag och lite kul tips och trix kring hästar.

Jag hoppas verkligen ni kommer gilla detta och vilja följa mig på mig resa.

20131204-214849.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *