Nytt jobb och nytt stall!

Har fått nytt jobb hos familjen Wallenstam som hästskötare 😀 Och kan bara säga en sak! Jag storm trivs! verkligen såå roligt! Så på onsdag åker jag med dom på meeating, onsdag-söndag! Ska bli riktigt riktigt skoj 😀 kommer få jobba röven av mig men riktigt riktigt roligt ändå! 🙂

Sen har jag och mamma bytt stall på hästarna så nu står vi hos en som heter Camilla i stall Kattryd! Ett mysigt stall med 9 boxar! och hästarna verkar trivas som fisken i vattnet. Dom har levt rövare nu i några dagar, men tror dom börjar komma ner på jorden nu igen….. Witonia har faktiskt lugnat ner sig väldigt och verkar trivas hur bra som helst! Nisse är som vanligt han brukar inte reagera så jätte mycket till en början de märks först efter några veckor. Men jag tror de kommer bli kanon!

Så nu ska jag och mamma bege oss upp till pollarn och trimma dom en sväng 😀

IMG_2430

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *