Resume av 2012 :)

Januari: En egentligen ganska tråkig månad i mitt liv. Jag hade fullt uppmed mitt projekt arbete, som handlade om hur hästen påverkas utav arv och miljö och ju längre jag kom med arbetet desto mer insåg jag att jag hade tagit mig aldeles för mycket vatten över huvudet. Men det var intresant! och jag knöt en otroligt viktig kontackt genom detta. I januari blev det även klart att jag skulle åka till Tyskland och prov jobba. Men inget bestämt datum.

Vi i Januari

Vi i Januari

Vi i Januari

Vi i Januari

Vi tränade och tävlade på väldigt mycket 🙂

Februari: Även denna månaden en ganska seg och tråkig period i mitt liv. Var extremt trött på skolan, och all min energi fick jag utav ridningen och Nisse <3 Jag började med mitt BE kort 😉 (vilket jag ennu inte tagit) I februari gick även Borås Grand prix, en utav Sveriges största tävlingar. I februari fick Nisse lynfangit i ett bakben och fick vila en period för de ville inte riktigt släppa.

Jag i Februari

Nisse i februari

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *