Riktigt bra onsdag!

Ligger just nu i sängen med ett leende på läpparna 🙂 haft jobb intervju idag som gick riktigt bra, så hoppas hoppas att de blir något där 🙂 

Efter de åkte jag upp till stallet för att pussla om min bruna ”lilla” häst. Skrev här om dagen att jag inte tyckte han va helt okej bak. Men efter dagens ridpass så tror jag att han va lite öm efter behandlingen, för idag va han sitt vanliga ja igen. Mycket mjukgörande rörelser idag just för att sträcka ut muskulaturen på honom, så riktigt riktigt nöjd med honom. 

Jag logerade även Camillas muffins idag, och hon skötte sig super bra även hon. Logerade henne i pessoa longen och han va verkligen fin från början till slut, jätte skoj att se 🙂

I morgon åker jag upp till Stockholm för att fortsätta min massage utbildning, så jag hoppas Martina ska ta hand om Nisse och röra lite på honom 🙂

Nä ni nu ska jag försöka sova några timmar innan jag ska stoppa näsan i anatomi boken igen ^^ 

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *