Sluta sväva bland molnen kom ner på jorden!

Någon som jag kan störa mig på är uppfödare som har fött upp EN häst och sen går runt och leker världs mästare! Men å andra sidan så är de kanske dom som behöver göra sig hörda för att kunna få lite kredd… Jag menar titta på större uppfödare, som faktiskt har tagit fram riktigt fina hästar men de kommer bara fram om man pratar om de. Medan en liten uppfödare kan komma fram och säga ” Hej det är jag som har fött upp Cardento” till exempel. Medan en duktig och framgångsrik uppfödare säger om man frågar” Ja jo men vi har la tagit fram några bra, till exempel bla bla bla” DÄR har vi skillnaden.

Jag tål inte folk som håller på och höjer sig själv till skyarna på falskhet!! Men detta är la typiskt ridsporten. ”Jag är störst bäst och vackrast och jag vet absolut mest!” Och vi ska vara så jämställda och bra… JO TJENA!

20130612-230325.jpg

1 svar på ”Sluta sväva bland molnen kom ner på jorden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *