Stall M.Ge

Nu kommer detta inlägget som ni har frågat så mycket om. ”varför flyttade du Emelie?” ”du  verkade trivas så bra” Massor med frågor gällande detta har STRÖMMAT in! Så tänkte att ni skulle få reda på de nu när jag har hämtat mina sista saker.

Jo så här va de, dagen innan Falsterbo åkte jag upp till stallet för att göra mat till hästar och allt som hör till, jag stod och pratade med stallägaren som vanligt och allt var frid och fröjd. När jag va klar sätter jag mig i bilen och ska åka hem, min telefon ringer (min älskling) och under tiden jag pratade med honom ringde stallägaren mig ett flertal gånger men jag och Erik var mitt uppe i nått så jag kunde inte svara henne. Sen kommer jag hem och får ett sms där de står att jag och mamma är uppsagda med gällande uppsägnings tid (två månader) Jag tror att hon är sur för jag va skylldig henne lite pengar, men de va lugnt och mamma kunde ta med sig dem dagen efter.

Dagen efter samma dag som jag drar ner till Falsterbo, åker mamma upp till stallet och frågar vad anledningen är till att vi blir uppsagda/utslängda. ”Jo för jag ska ta hem mina två hästar och stallet är fullt, och eftersom jag har gjort bedömningen att ni trivs minst så valde jag att göra så här” Sa stallägaren. Hennes hästar kördes iväg på betäckning i april/maj, och då hade hon 6 st lediga boxar. Som hon sedan fyller och när hon ska ta hem sina egna finns de inte plats för dom, enkel lösning slänga ut oss.

Så jag och mamma har nu stått och betalat en VÄLDIGT hög kallhyra i två månader, för vi kände oss inte välkomna så vi valde att flytta så snart vi kunde. Jag tycker detta är helt galet och tappar nästan hakan när jag skriver om de….

Men men så är läget. Vad är era reaktioner på detta?

553664_279277562174973_1668211241_n

2 svar på ”Stall M.Ge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *