Summering utav helgen samt torsdag och fredag ;)

Torsdag: Rätt slö dag igentligen största delen utav dagen spenderades i bil, på en massa roliga äventyr 😉 Men morgonen spenderades i stallet, nämligen stalltjänst 😉 Så gjorde klart en massa i stallet och red min prins, riktigt riktigt fin är han just nu 😀 Roligt 😀 på kvällen blev de bara lugn och ro hemma 🙂

Fredag: Körde min syster till Falkenberg, hon skulle nämligen på roddläger i Tjekien 🙂 så en stor del utav dagen gick åt där, sedan stallet ett pass med bommar 🙂 han tycker de är så vansinnigt roligt 😉 och han gör verkligen sitt yttersta 😉 Sen var tanken att jag skulle ut på krogen med ett gäng kompisar men så blev de inte utan riktigt fredagsmys medmitt hjärta 🙂

Lördag: Först Göteborg på förmiddagen med älskling 🙂 Kolla utklädnadskläder till kvällens bravader, men vi hittade inget så fick improvisera lite 😉 Älskling blev hulken och jag själv en morot 😉 Efter Göteborg blev det en snabb ridtur på Nisse 🙂 Mest för han behöver röra på sig, men tror inte an klagade på det 🙂 Sedan hem måla mig orange och börja förfesta 😉

Söndag: Hände inte ett skit jag låg hemma och var bakis halva dagen tog en tur till Nise gjorde mat och pussade på honom 🙂

Såå där har ni uppdatering på mina dagar som jag varit frånvarande 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *