Svar på fråga!

Hej! Varför ska du börja rida dressyr istället?

Ni som följt mig ett tag vet att Viktor har ridit Nisse under en period för ett tag sedan. MEd anledning av att de gått dåligt för mig och Nisse, då valde jag att ta hjälp. Vilket har funkat kanon bra, Viktor har gjort super fina resultat på Nisse och är väldigt väldigt tacksam och glad över att Viktor vill rida honom, men av någon anledning så valde han att sluta och jag stod inför tre val.

  1. Ta tag i hoppningen ordentligt skaffa en riktigt bra tränare och verkligen försöka få bukt på allt som har gått dåligt men framför allt mitt eget självförtroende.
  2. Gå över och börja träna och tävla dressyr och försöka satsa på de och hoppa för att de faktiskt är väldigt roligt utan någon press.
  3. Sälja Nisse!

Och ja valde alternativ 3….. Jag la ut Nisse på annons och var helt inne på att jag skulle sälja honom satsa på Witonia och hoppningen. Var fast besluten vid detta hade till och med bokat in en som skulle komma och kolla på honom nästa vecka, men när jag satt på tåget förra veckan på väg hem från Jens så kände jag bara att nää detta går inte! Jag kan inte göra mig av med honom de funkar inte så. När jag kom hem till Borås pratade jag och mamma ihop oss och insåg båda att NEJ detta går inte vi kan inte sälja Nisse han ska stanna hos mig tills döden skiljer oss åt.

Sagt och gjort jag ringde till hon som skulle komma och titta på honom, talade hon hur de låg till. Så nu känner jag att jag har faktiskt ingen lust alls att ta upp hoppningen med honom, känns mer motiverande att satsa på dressyren något nytt och spännande utav några förväntningar, de ända jag vet är att han har tre bra gångarter och JAG tror han kommer göra sig väldigt väldigt bra som dressyr häst!

Det blev ett ganska långt svar men ville skirva allt från börja för jag tror de blir lättare att hänga med då 🙂

Han är ovärderlig!! <3

Han är ovärderlig!! <3

Jag och min prins <3

Jag och min prins <3

1 svar på ”Svar på fråga!

  1. Hans pappa är ju en fena på dressyr o har svenskt dressyrblod, gå inte mot naturen. Rid dressyr! Kram Lisa♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *