Svar på lite frågor :)

Vem är Anna, är det någon du tränar för regelbundnet?
Anna Emanuelsson heter hon, min tränare som jag hoppar för varannan vecka.

Hur lägger du upp schema för dina hästar?
Om jag ska vara ärlig så jag kan kass på att lägga upp träningsscheman. Men oftast så har jag något planerat som träning, tävling eller båda. och då måste jag se till att veckan blir så optimal som möjligt. Ska bli bättre på att lägga upp veckoscheman 🙂
Hur mycket vilar dom?
Den vilar 1-2 dagar i veckan, sällan två men generellt en dag i veckan.
Hur ofta tränas dom osv?
Vi tränar som sagt för Anna Emanuelsson varannan vecka, och de veckorna jag inte tränar hoppar jag hästarna hemma 🙂
Rider du hästarna själv varje dag eller har du hjälp?
Nisse rider jag själv varje dag. Kan få hjälp av en kompis om jag ska iväg eller nått, men han blir så jobbig ibland när andra har ridit så honom rider bara jag. Witonia är ju egentligen mamma häst, men mamma jobbar mycket och har inte alltid tid så jag rider nog henne nästan mer än mamma.
Vad är dina mål med hästarna i tävlingssammanhang?
Nisse vill jag ska gå stadiga 120 i år och kanske starta 130 men 120 ska han definitivt gå. Witonia är svårare men jag har samma mål på henne! Vill att hon ska gå stadiga 120, vet inte om vi kommer lyckas med henne men jag tror de 🙂Hoppas ni är nöjda med svaren 🙂 Roligt med frågor fortsätt med de så svarar jag så fort jag bara kan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *