Svårt att hålla upp bloggandet!

Haloj på er 🙂

Tycker de är skit svårt att blogga nu när jag inte har häst! Jag äter jobbar och sover typ 😉

Men ska åter igen försöka så gått jag kan. Nisse mår i alla fall toppen! Martina rider honom en hel del nu och de går så himla himla bra! Han går nu mera att rida ut på i skogen själv, ibland med protester och ibland helt utom problem 🙂

Mamma rider så mycket hon bara kan och hinner! Men tror fortfarande på att de är bra för henne att bara komma upp till stallet och ta de lugnt!

Jag själv då?

Som jag skrev jag jobbar äter och sover typ ^^ Och har fått uppleva de ”vanliga” livet, vad folk som inte har häst sysslar med på sin lediga tid. Men jag har ändå min lilla hund som tar mkt av mig tid. Så helt djurfri är jag inte 🙂 som tur är jag tror inte jag skulle klara av de själv.

Men ska försöka hålla er uppdaterade, har även mkt annat skoj som ligger på lur….. men de får ni vänta lite 🙂

wpid-img_40026834491889.jpeg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *