Sveriges junior elit!

Ett ämne som är väldigt hysch hych om är bortskämda juniorer med okunniga föräldrar!

Jag har haft turen att ha en motiverad mamma som älskar hästar! Men något hon gjort som jag är evigt tacksam för är att hon har låtit mig jobba! Jag har inte haft en mamma som mockar och fixar allt i stallet! Hon kan hjälpa mig men då frågor hon eller så måste jag be! Och min mamma skulle aldrig låta mig träna om jag eller hästen inte är i form!

Vad menar jag nu då? Jo något som bekymrar mig är ungdomar som har föräldrar som gör allt åt dom! Och nästan jobbar som häst skötare för SINA BARN! Sen då? När barnen/ungdomarna ska stå på egna ben och inte kan ett piss…. Knappt mocka en box.

Eller som juniorerna på storhäst, vi har en bra elit men dom bakom som får super fina hästar av sina föräldrar och sen går in i en SM final och rider så illa att publiken inte ens vågar titta… Har du något att göra i en SM final om du redan från kvalet har med dig 16-20 hinder fel? Nja… Men föräldrarna släpper in sina barn, de är detta jag menar även om jag hade velat gå in i en SM final med 20 hinderfel från kvalet så hade inte min mamma tillåtit de!!

De kommer aldrig ske men jag hoppas att föräldrar kan vakna till liv lite och inse sitt barns gränser och göra dom en tjänst…. Låt barnet/ungdomen sköta SIN häst! En vacker dag ska han/hon stå på egna ben!

20130919-215131.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *