Tänkte svara på en fråga!

Denna frågan angår egentligen inte er för fe öre. Men jag vill köra med öppna kort på bloggen så svarar ändå!

Är det slut mellan dig och Erik? Var du otrogen mot honom? Och har du träffat någon ny?

Dessa tre frågor är det många som frågat…. JA det är helt slut mellan mig och Erik. JAG gjorde slut för att jag inte har dom känslorna för honom längre, så NEJ jag har inte varit otrogen mot honom. Det angår inte er för fem öre egentligen, men nu vet ni de i alla fall. Om jag har träffat någon ny? Ja de kanske man skulle kunna säga att jag har, tiden får utvisa om jag har träffat nån ny 😉 Men finns ju en anledning att jag är i Stockholm och flänger hela tiden (A)

cuddling-3828

2 svar på ”Tänkte svara på en fråga!

  1. Vart har dom kommentarerna kommit? För det finns ju inga kommentarer om det här på bloggen iaf? Och vet inte heller vad det har med en hästblogg att göra?

    Sen hade det vart himla skoj om du la upp lite mer om vad ni gör för något på träningarna mer specifikt, kanske lite bilder? Vad de närmaste planerna är, osv osv.

    Har alltid följt denna bloggen, men tycker att det sista har den blivit mer och mer ointressant, och säger liksom inget som någon annan har egentligen något intresse av att läsa. Så vore kul om den blev mer intressant igen, så man vill fortsätta följa! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *