Tävlingen i Måndags!

Tanken var att i Måndags skulle vi åkt till Bildal, men mamma hade jätte ont i huvudet hela natten och vi skulle åkte 05:30 ifrån stallet -_- så då beslutade viatt stryka oss från den och istället åka till Alingsås på deras träningshoppning. Sagt och gjort runt 13 tiden rullade vi från stallet, jag startade runt 16:00. Nisse skötte sig super hela dagen, 100 % fokus hela framridningen och framhoppningen gick kanon! Min stora brist just nu är att jag tycker han blir för stark och tar därför hellre tillbaka honom så han hamnar i ett dåligt tempo än rider fram. Så det var de ända jag tänkte på hela framridningen och framhoppning och då satt det även kvar när jag kom in på banan. Så vi hade ett bra grundtempo geom hela banan och han tittade inte på ett ända hinder super fin verkligen 😀 Ni ska få film men ska bara få den ifrån mamma 😀

Han är bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *