Toppen dag :D

har varit helt lycklig hela dagen, skolan på morgonen jäkligt segt men tog mig igenom de i alla fall 😉 Sedan hem och äta lite och mysa lite med Erik 😀 Sedan av mot stallet och rida mina älsklingar. Och DAM vad dom två gör mig lycklig, Witonia fick lika med lite bommar idag 😉 Och jisses vad hon tyckte de var roligt, men ändå väldigt lugn. Och i slutet var hon RIKTIGT fin 😀 Kunde få henne att gå i både en hög och låg form riktigt riktigt trevlig. Kommer inte ihåg om jag sa de, men har provat rida henne på ett rakt bett nu och hon funkar så jäkla bra på de! Men bara i ridhuset, överallt annars så får man inte stopp med de.

Nisse var lite seg i kroppen idag, men fick igenom min vilja och han blev genom jobbat till slut 🙂 skönt må jag säga, men känns inte oroligt alls att han ska åka och hoppa på torsdag. Har pratat med veterinären och Nisse är pigg så kommer gå toppen bra.

Nu är jag äntligen klar med allt plugga så ska lägga mig och mysa lite med mitt hjärta nu <3

20130413-184940.jpgEmelie Ranft20130227-105947.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *