Trött och sjuk tjej :(

Som rubriken säger är grymt trött och dess utom sjuk 🙁 Men har varit i sthlm och prov jobbat tänker inte nämna något om det för en allt är klart. Men i går red jag Nisse efter att han vilat i tre dagar, och han var lite överallt för utom på marken. Otroligt pigg med andra ord. Men de gick ganska bra endå, han är överlag väldigt trevlig att rida just nu trevlig i formen och i kroppen 🙂 så tummen upp för det.

Idag fick det bli en promenad på 20 min med mamma då det var träningar i ridhuset. Men i morgon har jag stallet på morgonen och sen ska jag jobba på kvällen så tänkte passa på att rida på morgonen kanske ska ta fram lite bommar och hoppa lite (boroende på hur han beter sig) Men nu ska jag i alla fall sova så jag över huvudtaget kommer upp i morgon 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *