Trött sliten men glad ändå ;)

Hejsan mina godningar 🙂 Kom hem från min prins för ett tag sedan 🙂 Och jäklar vad bra han går just nu!! finner knappt ord till de 😀 galet roligt att rida just nu längtar riktigt tills jag får åka upp till en underbar häst 🙂 Det börjar även närma sig tyskland nu… börjar bli lite nervös faktiskt. Ska sätta mig och planera resan ner någon dag ringa vetrinär för att få ta med mig Nisse ner måste han gå igenom en massa olika grejor och få spruter en jäkla massa som ska fixas 🙂

I ridningen just nu är det bara fokus på komma upp i kondition och styrka så han orkar med allt som ska hända. Tanken är även att jag ska börja rida honom två gånger om dagen här innom kort. Tror jag kommer behöva göra det i Tyskland efter som han inte kommer få gå i hage lika mycket så kommer han ha en jäkla massa energi så enda sättet att bli av med det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *