Två fina hästar!!!

Har trimmat båda hästarna idag 😀 Nisse var först ut och han skulle bara jobbas igenom idag, då jag har tyckt han varit lite hängig och konstig, men idag var han sitt normala jag igen! SKÖNT men jobbade igenom honom lätt i ridhuset och när han var lösgjort fick de räcka för idag men jag ville egentligen rida mer, men måste tänka på honom med 🙂 Sedan var det Witonias tur, och hon skulle ridas ordentligt 🙂 Vilket jag gjorde med, de är så svårt att avgöra när han är trött, för hon kämpar som bara den även om hon är trött hon är inte hästen som lägger av (som Nisse i vissa lägen) Men hon börjar få konditionen nu, men har absolut inte styrkan så när han har ridit 40 min är hon knappt svettig eller har hög andning, men man känner i musklerna att hon är helt slut. Så lite svårt att avgöra. Men hon gör framsteg, och små små stunder är hon riktigt trevlig, och ibland vill man bara rycka tag i henne och bara ”HALLÅ JAG EXISTERAR HÄR UPPE” men som ni vet jobbar inte jag så 😉 Men summa och summarum två riktigt fina hästar idag <3 all min kärlek till dom <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *