Underbar helg!! :D

Första helgen på länge jag bara varit hemma och inte haft något spc planerat 🙂 så i fredags skrittade jag och mamma ut hästarna på kvällen såååå himla mysigt 🙂 Sen på kvällen va jag bara hemma och gjorde nada. Lördagen trimmade jag Nisse i padocken och de gick helt okej va inte riktigt nöjd med honom han bråkade en del men blev bättre på slutet 🙂 Witonia va jag ute och konditions tränade hon skötte sig kanon bra och va riktigt riktigt trött när vi kom tbx riktigt nyttigt för henne!

Idag trimmade jag Witonia en stund men hon kändes inte riktigt fräch i kroppen, vet inte om hon kanske va stel från igår :/ Men men skrittade henne en hel del ist! Nisse fick en ORDENTLIG uteritt, vi fick med oss Lydia ut så riktigt riktigt mysigt och roligt va de 😀

Nu ska jag nanna ska jobba hela dagen i morgon 🙂

2013-08-15 15.47.58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *